Ik weet wat het doormaken van een
depressie inhoudt en kan je helpen zoeken
naar de beste manier om ermee om te gaan.

Even voorstellen?

Mijn naam is Vincent Mispelblom Beyer en ik kampte vele jaren met een depressieve stoornis. In die jaren heb ik iemand gemist die me kon helpen weer op beide benen te staan. Niet zozeer een therapeut, maar iemand die uit eigen ervaring weet wat het doormaken van een donkere periode inhoudt en wat er wel niet allemaal bij komt kijken.

Ik besloot de coach te worden die ik zelf gemist heb. Ik ben daarvoor jaren in opleiding geweest. Ik startte bij de Coaching Academy (Intl.), daarna ging ik door bij Atma (Instituut voor psychodynamiek) waar ik het diploma ‘Lifecoaching (CPION/SPHBO)’ behaalde. Daarop volgde ik aan de Sorag Academie de specialisatie ‘Depressie Coaching’. Al eerder volgde ik de opleidingen Persoonlijkheidsleer, ‘Mindfulness Based Optimaal Welzijn’, en ‘‘Coaching gericht op kinderen bij de Kindertelefoon Academie. In mijn werk als headhunter ben ik ook altijd actief geweest als Jobcoach. Als laatste volgde ik bij Europees Instituut De Baak de opleiding ’Coachen bij Stress en Burn-out’.

Burn-out of depressie: daar kies je niet voor, wel voor herstel

Ervaring als coach

Net zo belangrijk als deze opleidingen is de kennis die ik opdeed in de praktijk. Sinds 2017 ben ik Groepsbegeleider voor de Depressievereniging en begeleid ik een Lotgenotengroep van mensen met depressieve klachten. Sinds 2018 adviseer ik het bestuur van deze vereniging. Meer dan een jaar was ik actief bij De Kindertelefoon, en coachte ik kinderen die met grote problemen worstelden. Ik sprak met auteurs van zelfhulpboeken en beleidsmakers, maar bovenal vele uren met mensen die een depressie hebben of hebben gehad.

Vincent Mispelblom Beyer is aangesloten bij NOBCO en de EMCC.

 

Contact

Tesselschadelaan 15E
1217 LG Hilversum
www.mispelblombeyer.nl

+31 654 796 251
vincent@mispelblombeyer.nl